Információ

Szállás:

SÁTOR:
A fesztiválra sátorjegyet tudsz vásárolni, amelye a fesztivál egész időtartamára szól, ám a fesztivál területére való belépésre önmagában nem jogosít fel.
A sátorhelyről a következőket fontos tudnod:
• Egy sátorjegy egy átlagos kétszemélyes (nagyságrendileg 2m x 1.5m alapterületű) sátornak megfelelő helyre elegendő
• A helyfoglalás érkezési sorrendben történik
• A sátrazók kényelmének érdekében külön ügyfélszolgálatot üzemeltetünk és koordinátorokat alkalmazunk majd a sátrazási rend betartására.

Házirend:

Kedves Fesztivállátogató!
A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a Volt Van Lesz Rockfesztiválra történő belépésre, ha elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

BELÉPÉS
A fesztiválra belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, ill. napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.

JEGYEKKEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK:
Napijegy a fesztiválon való tartózkodásra a tárgynapon 10:00 órától (nyitó nap 15 órától), másnap reggel 10 óráig jogosít. A napijegy az érvényességi ideje alatt a bérlet jogosultságait nyújtja. Az utolsó napi - 2020. augusztus 22-ei - napijeggyel a rendezvény végéig, 2020. augusztus 23. 12:00 óráig lehet a fesztiválterületen tartózkodni. Bérlettel a látogató 2020. augusztus 20. 15:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2020. augusztus 23. 12:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén. Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a rendezvény területét! A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A sérült - átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. - karszalag érvénytelen! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A kézről eltávolított, elveszett karszalagot nem cseréljük.
12. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják. 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.
A rendezvényt nyugdíjas korúak ingyenesen látogathatják.

KÖZLEKEDÉS
A rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! A rendezvény megközelítéséhez kérjük, hogy a tömegközlekedési eszközöket használd! A rendezvény bejárata előtt megállni, várakozni tilos! A renndezvényre a Zengő Taxi kedvezményes áron viszi az embereket. Délután 14 órától indul kisbusz Pécsről a Domus parkolóból, Komlón pedig a Penny parkolóból. Keressétek a fesztivál matricával ellátott gépjárműveket.

MIT HOZHATSZ BE ÉS MIT NEM?
A rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. Külön felhívjuk figyelmedet, hogy hegyes, fém végű esernyőt, kalapácsot, gumikalapácsot és gázpalackos melegítőt sem hozhatsz be magaddal! A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben!
Alkoholos italt, üdítőt semmilyen mennyiségben, bontatlan ásványvizet legfeljebb fél literes műanyagpalackban élelmiszert semmilyen formában nem lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

HÁZI KEDVENCEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK:
A fesztivál területére kizárólag pórázon vezethető, szájkosárral rendelkező házi kedvenceket lehet behozni, de inkább javasoljuk azok otthon hagyását. Házi kedvenceket a rendezvény területére csak abban az esetben lehet beléptetni, ha van érvényes oltási igazolványa és egy évnél nem régebbi a veszettség elleni oltása. Továbbá rendelkezik pórázzal, nyakörvvel, szájkosárral és bilétával a gazda telefonszámával. A fentiek megléte a rendezvény bejáratnál ellenőrzésre kerül és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya és vadászgörény behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. A rendezők fenntartják maguknak a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a rendezvényre történő behozatalát.

TALÁLT TÁRGYAK
Az elhagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
Kérjük, a talált tárgyakat a talált tárgyak osztályon add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd.

EGYÉB
A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.
A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!
A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki! Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása - a hatályos törvények szerint - a rendezvény területén is tilos!
Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!
A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.
A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.
A rendezvényen bankkártyával fizetni nem lehet! Csak készpénzzel!
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra! Jó szórakozást kívánunk!

Volt Van Lesz Rockfesztivál

Szervezők
Kelt.: Komló, 2020. január. 1.